Кошик
328 відгуків
Продукция JotunВыбрать
"Сорбихим" ООО
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (97) 288-11-89
+380 (66) 606-27-66
+380 (50) 648-87-38
Кошик

Сорбитолы-LG-K (рідкий) (Німеччина)

Сорбитолы-LG-K (рідкий) (Німеччина)
  • Під замовлення
  • Код: 1116
clockВідправка з 13 лютого 2023

від 50 грн

Минимальная сумма заказа на сайте — 300 грн

+380 (97) 288-11-89
Багатоканальний
  • +380 (66) 606-27-66
    Багатоканальний
  • +380 (50) 648-87-38
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Сорбитолы-LG-K (рідкий) (Німеччина)Сорбитолы-LG-K (рідкий) (Німеччина)
від 50 грн
Під замовлення
Купити
+380 (97) 288-11-89
Багатоканальний
  • +380 (66) 606-27-66
    Багатоканальний
  • +380 (50) 648-87-38
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сорбитолы-LG-K (рідкий) (Німеччина)

Ціна без вартості тари.

Властивості рідкого сорбітолу:

  • освітніх комплексного складу;
  • освітніх текстури пастоподібних коштів;
  • загусник емульсій;
  • зволожуючий компонент;
  • вологоутримуючий агент;
  • гігроскопічне речовину;
  • емульгатор;
  • диспергирующий компонент;
  • стабілізатор кольору.

Застосування сорбітолу рідкого:

У косметиці некристаллизующийся сорбітол застосовується і як загусник, і як зволожувач, і як зв'язує воду гігроскопічний компонент. Сорбітол рідкий особливо цінується для виготовлення прозорих косметичних засобів - гелеві пасти, лосьйони, прозорі гелі, шампуні.

Сорбітол некристаллизирующийся так само популярний в рецептурах кондиціонерів, зволожуючих масок, кремів. Перевага застосування сорбітолу полягає в тому, що їм поступово витісняється гліцерин з ряду косметичних і гігієнічних рецептур.

Крім цього, сорбітол рідкий використовується як стабілізатор, формує консистенцію кошти або сполучний агент.

Сфера застосування сорбітолу, це так само багато пом'якшувальні і зволожуючі засоби для волосся і шкірного покриву.

Переваги сорбітолу рідкого

У зубних пастах є сорбітол і згущувачем, і регулятором вологості, і підсолоджувачем смаку одночасно. Цей компонент стабілізує емульсії, покращує текстуру косметичних складів, надає м'якість, шовковистість і пластичність. В засобах, з вмістом ПАР, з допомогою сорбітолу нейтралізується і агресивна дія піноутворювача. У пофарбованих складах сорбітол рідкий надає стабільність кольору.

Продукти з рідким сорбітолом:

  • гелі, яким необхідно надати прозорість, зволожуючі властивості і в'язкість;
  • лосьйони для гоління;
  • шампуні, спеціальні засоби;
  • дезодоранти;
  • зубні пасти;
  • натуральне мило.

Звичайна концентрація сорбітолу 1-5%, а в пасти, актив вводиться до 50%.

Мінімальне замовлення можливий від 1 літра, ціну, наявність і умови фасування менше 40 літрів, обговорюються індивідуально з менеджером компанії."

Основні
Країна виробникНімеччина
Вид розчинникаОрганічний
Термін зберігання12 міс
Фасовка матеріалу40 л
  • Ціна: від 50 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner